NCS Colourpin II

130,20 €

Langaton värilukija, jolla voit mitata, tallentaa ja jakaa väritietoa älypuhelimellasi suoraan kohteesta. Jokaiselle mittaamallesi värille saat lähimmän NCS-koodin, joka voidaan muuntaa CMYK- RGB- ja lab-arvoiksi sekä valoisuusarvoiksi. Laite käyttää NCS Colourpin –sovelusta, joka on ladattavissa App Storesta tai Google Playsta.

Kätevä laite mahtuu taskuun ja voit helposti mitata värejä missä ja milloin haluat. Voit vertailla eri materiaalien värejä kuten huonekaluja, lattioita, tapetteja sekä muuta sisustusta. Skannaat värit, etsit niihin sopivia muita värejä ja vertailet niitä keskenään. Voit luoda omat väripalettisi ja jakaa niitä sähköisesti esimerkiksi kommenttien keräämiseksi kollegoilta, asiakkailta tai perheenjäseniltä.

Tiedostot: Laitteen ohje ja Tekniset tiedot

Kuvaus
Lataa laitteen käyttämä sovellus

1. Sovellus on ladattavissa App Storen ja Google Playn kautta

2. iOS-sovellus on yhteensopiva iPhone 5:n sekä iPad 3:n ja niitä uudempien laitteiden kanssa.

3. Anroid-versio 5.0 tai uudempi sopii yhteen Samsung Galaxy S4:n ja Nexus 5:n ja niitä uudempien laitteiden kanssa, lisäksi OnePlus-sopivuus.

4. Sovellus saattaa sopia myös muihin laitteisiin. Vaatii Bluetooth 4.1:n.

5. Käytettävissä olevat kielet: ruotsi, englanti, saksa, ranska, tanska, kiina, hollanti, norja, portugali, turkki, espanja

Toimitusaika noin 1 viikko.

Postikulut 9,90€.

Voit tehdä tilauksen sivuilla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös laittaa tiedustelun sähköpostilla osoitteeseen info@hakkuri.fi